Vacature Trainer/Adviseur

Youngworks


Youngworks is doelgroepexpert. Alles wat we doen gaat over jongeren: van research tot workshop, van trendonderzoek tot campagne. Elke dag stellen we de vraag: “Wat denken jongeren, wat willen ze en wat doen ze?” Wij willen onze klanten inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren. Denk hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, of aan betere communicatie met hun doelgroep. Om tot deze verandering te komen, werken trainers intensief samen met onderzoekers en strategen. We zijn op zoek naar een trainer/adviseur.

Profiel & rol
Youngworks verzorgt veel workshops, trainingen en inspiratiesessies over jongerentrends, jongerencommunicatie en thema’s als motivatie, puberbrein en talentontwikkeling, voor een breed scala aan organisaties en doelgroepen: scholen, werkgevers, non-profitorganisaties, overheden. We zoeken een gedreven trainer/adviseur die vragen van klanten professioneel en enthousiast omzet in aansprekende sessies en adviezen. Een verhalenverteller die jongeren écht begrijpt en anderen kan uitdagen zich oprecht in hun belevingswereld te verdiepen. We bieden je een afwisselende functie die je op de meest uiteenlopende plekken brengt en waarin je jezelf dagelijks ontwikkelt.

Wij werken voor onze klanten in kleine teams, samengesteld uit researchers, trainers en strategen. Daarbij werken we in actieve werkvormen met onze klanten en in co-creatie met jongeren.

Jouw rol:
1. Je ontwikkelt op basis van klantvragen presentaties en (kennis-)sessies op maat, en brengt deze alleen of met collega’s tot uitvoering.
2. Je werkt in grotere trajecten aan het trainen van groepen professionals en zorgen voor gedragsverandering.
3. Je modereert sessies waarbij je in co-creatie met professionals en jongeren tot nieuwe oplossingen komt.

De trainer/adviseur die Youngworks zoekt: 
• heeft een opleiding op hbo/wo-niveau;
• heeft minimaal vier jaar ervaring als trainer. Je hebt ervaring met het ontwikkelen en geven van presentaties en trainingen, je gebruikt creatieve werkvormen en je begrijpt groepsdynamiek.
• is in staat een klantvraag om te zetten in een concreet voorstel en staat open voor een multi-disciplinaire aanpak in samenwerking met collega’s met andere expertises.
• heeft aantoonbare kennis van en ervaring met jongeren en is echt in staat zich te verplaatsen in hun belevingswereld.
• heeft een vlotte pen en vind het leuk om ervaringen te delen.
• is ondernemend en heeft een scherp oog voor commerciële kansen.

Wij bieden:
• Een 32 tot 40-urige werkweek.
• Een werkplek met volop mogelijkheden om te leren en te groeien.
• Een leuke werksfeer in een jong en enthousiast team.
• Een werkplek in het centrum van Amsterdam

Interesse?
Stuur dan uiterlijk 26 augustus je motivatiebrief en cv naar werk@youngworks.nl t.a.v. James Smith. Voor meer informatie kun je bellen met James Smith op nummer 020 – 419 98 40.

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.