Vacature Directeur

Youngworks


Youngworks is een adviesbureau dat organisaties, overheden, bedrijven en onderwijsorganisaties op scherp zet om beter af te stemmen op de behoeften van jongeren. Dat doen we al meer dan 20 jaar en altijd op basis van onderzoek naar jongeren en jongerencultuur.

Youngworks weet wat jongeren beweegt en hoe je ze in beweging krijgt. We helpen organisaties om hun proces, hun product, hun communicatie en hun relatie met jongeren zo te veranderen dat ze meer impact hebben op het leven van jongeren en de maatschappij. We weten hoe we jongeren moeten bereiken en ze laten kiezen voor organisaties en merken die een toegevoegde waarde voor ze hebben. Maar ook hoe we bij jongeren aandacht krijgen voor moeilijke boodschappen. Youngworks anno 2019 heeft 14 medewerkers met expertise op het gebied van strategie, onderzoek en training. Daarnaast werken we met een groot netwerk van verschillende disciplines.

 
NIEUWE DIRECTEUR

Youngworks is een groot merk en een bureau met een indrukwekkende geschiedenis. In de afgelopen 20 jaar hebben we voor bijna alle sectoren gewerkt, voor vele ministeries onderwijsinstellingen, bedrijven en non-profitorganisaties. Het bureau verwierf mede bekendheid door de boeken van Huub Nelis en Yvonne van Sark (de bestseller ‘Puberbrein Binnenstebuiten’ en hun boeken over motivatie en talentontwikkeling).

Wij zoeken een nieuwe directeur die echt klaar is voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe fase in zijn of haar leven; een energieke leider die enorm zin heeft om vorm te geven aan de nieuwe koers het bureau: een transitie van communicatiebureau naar adviesbureau. 

Profiel  
  • Je bent ondernemer (geen manager);
  • Je hebt succesvol leidinggegeven aan een bureau (Acquisitie – HR – Finance - Commerciële bedrijfsvoering);
  • Je hebt affiniteit met social impact | maatschappelijke betrokkenheid
  • Met ambitie om het verschil te maken voor jongeren in Nederland;
  • Je hebt ambitie om goed voor het team te zorgen en mensen naar grotere hoogte te brengen;
  • Leider in een transitie van communicatiebureau naar adviesbureau.

De opdracht voor een nieuwe directeur

We hebben een schets gemaakt van het nieuwe Youngworks en de richting bepaald. We geloven dat er nieuw leiderschap nodig is. Iemand die met ervaring van buiten het bedrijf en met energie een duidelijke eigen visie ontwikkelt, zowel zakelijk als inhoudelijk. We verwachten dat deze persoon de ruimte zal pakken, duidelijkheid gaat geven en soms een pittige discussie voert met de oprichters/aandeelhouders.

De samenvatting is: Youngworks anno 2019 is een klein bureau met een grote potentie en een heel stevig merk. Dit bureau zoekt iemand met ervaring, power en visie, van wie de handen gaan jeuken en de ogen gaan glimmen bij het lezen van deze introductie. En het is een introductie, want als jij denkt dat dit misschien wel over jou gaat, maak dan een afspraak met Huub Nelis, de oprichter van Youngworks die zichzelf ten doel heeft gesteld om vóór 1 januari 2020 de allerbeste persoon te vinden om het leiderschap van ons bureau op zich te nemen.

 

Huub Nelis 06-20012115 |    huub@youngworks.nl    | www.youngworks.nl

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.