Vacature: Adviseur/ Researcher

Youngworks


Over Youngworks
Youngworks is een adviesbureau, gespecialiseerd in jongeren als doelgroep. Wij maken organisaties succesvol door steevast het perspectief van jongeren in te nemen. Dit doen we al sinds 1999 met een kernteam van onderzoekers, adviseurs en trainers; en met een uitgebreid netwerk, van wetenschappers tot designers. Wij werken veel voor klanten in het onderwijs, arbeidsmarkt, leefstijl en media/cultuur. Stuk voor stuk belangrijke invloedssferen waarmee jongeren hun eigen toekomst, en die van ons, vormgeven.

Rol
We zijn op zoek naar een Adviseur/Researcher, je hebt in die functie een tweeledige rol:

1.  Je bent in staat om (1) scherpe doelgroepinzichten te formuleren en (2) inzichten te koppelen aan een analyse en kansen voor klanten en (3) klanten in beweging te krijgen om verandering te realiseren. Daarbij benut je ook bestaande modellen, zoals een doelgroepsegmentatie of een model over gedragsverandering.

2.  Je voert ook zelf onderzoek uit. We betrekken de doelgroep altijd in onze projecten. De focus in onze methodieken ligt op kwalitatief en co-creatie onderzoek: face-2-face (interviews, groepsgesprekken) en online (communities, zoom-interviews). Daarbij kun je (kwantitatieve) data interpreteren.

Wij werken voor onze klanten in wisselende kleine teams, samengesteld uit researchers, trainers, adviseurs en/of externe discipline. Daarbij werken we in actieve werkvormen met onze klanten en in co-creatie met jongeren.

Profiel
De adviseur die Youngworks zoekt:
• heeft een afgeronde, universitaire master;
• heeft minimaal 5 jaar werkervaring bij een advies- of onderzoeksbureau;
• is analytisch sterk: kan goed een rode draad ontdekken, koppelen aan
bestaande kennis/kaders en deze scherp verwoorden;
• kan goed schrijven: je bent in staat om je ideeën en gedachten goed op te
schrijven in toegankelijk en activerend taalgebruik;
• kan leiding nemen in klantcontact en adviessessies met onze klanten;
• heeft een ondernemend karakter.

Aanbod
Je gaat werken bij een bureau dat autonomie hoog in het vaandel heeft staan. We streven naar een gezonde balans tussen jouw leven, de opdrachten van onze klanten en het belang van ons bureau. We zijn een team van ondernemende professionals die zelf hun week indelen. Ons kantoor zit onder de oudste studentenflat in het centrum van Amsterdam, maar je hebt de vrijheid om het grootste deel van de tijd te werken waar je wilt. Naast werk aan klanten heb je ruimte om eigen thema’s te verdiepen. Je werk levert je een marktconforme beloning op en je draagt tegelijkertijd bij aan de ontwikkeling van jongeren, de vormgevers van de toekomst.

Interesse?
Stuur voor 21 september een mail met je motivatie en CV naar bart@youngworks.nl

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.