Tinder. Love. Care. 9 profielfototrends onder Tinderende jongemannen.

Youngworks


Omdat je iets moet tijdens je vrijgezellige quarter life crisis, zit ik sinds 4 dagen op Tinder; de crème de la crème onder de dating-apps. En dat ik daar tinderlekker op ga, schuif ik niet onder stoelen of banken. Hiermee duid ik vooral op de profielfoto’s van al het mannelijk schoon. Omdat ik zelf altijd alles he-le-maal op een rijtje heb, zette ik de 9 profielfototrends speciaal voor jou – in, jawel – een rijtje. Chicks zoals ik versieren was nog nooit zo gemakkelijk.
Tinder
1. Laat zien dat je een druk sociaal leven hebt
Ga op de foto met al je vrienden zodat niemand kan zien wie je bent. Eigenlijk heb jij helemaal geen vrouw nodig, want jij doet lekker je eigen ding. Easy going, leuk in de omgang, alles. Jouw Tinderbirdje kan jou zonder moeite overal mee naartoe nemen. Als haar vriendinnen jou net zo leuk vinden als je eigen vrienden, dan valt er voor jou als man weinig meer te versieren. Score!
2. Omgeef jezelf met vrouwen
Het liefst met mooie exemplaren. Vrouwen worden daar nou eenmaal jaloers en hongerig van. Jij bent een lustobject van formaat. En dit is jouw keiharde bewijs.
3. Wees een echte globetrotter
Iedereen mag zien dat jou geen plek op de wereld onbekend is en voor vrouwen is het altijd makkelijk om een gesprek te openen. ‘Hoi! Ik zag dat je ook in op Ko Phi Phi bent geweest. Wat leuk! Wanneer was je daar?’ Voor je het weet zit je samen in het vliegtuig naar de Seychellen.
4. Ga op de foto met een kind, het liefst een arm kind
Dol op kinderen? Ga dan Tinderen! Jouw zachte kant, je liefde voor kids en je filantropische instelling komen hierin volledig tot recht. Laat die eierstokken van al het vrouwelijk schoon maar klapperen. Een avondje baby’s maken is nooit weg. Mocht je niet zo van de kinderen zijn, dan doen dieren het ook goed.
5. Word DJ of doe alsof je er een bent
Je hebt waarschijnlijk vast nog wel ergens een foto op je Facebook van die ene keer dat je DJ was bij de verjaardag van tante Rinie. Want geloof het of niet, koptelefoons en mengpanelen doen wonderen. Vrouwen kicken daar nou eenmaal op, want samen nieuwe plaatjes ontdekken is het nieuwe film kijken.
6. Laat zien dat je wel van een feestje houdt op z’n tijd
Want elke twintiger houdt toch van lekker gek doen? En omdat jij elk weekend op tien pillen én je geschminkte zweethoofd in je carnavalspak staat te raven, mag dat absoluut niet ongezien blijven. Maar goed, over die dingen praat je niet. Dat laat je gewoon zien met beeld. Het volgende feestje is van jullie samen.
7. Doe aan een extreme sport
Surfen, snowboarden, kitesurfen, cruisen op je fixie. Show de wereld dat je zo ontzettend laid back, avontuurlijk, hip en spannend bent, ook al bak je er geen reet van op je plank of fiets. Oja, en vergeet ook niet een deel van die heerlijke, ontblote torso weg te geven. SuPeRSexY.
8. Positioneer jezelf als een echte levensgenieter           
Streekproducten, op een rendiervelletje voor de open haard liggen, een terrasje pakken, een goed glas vin naturel en een koud lokaal speciaalbiertje. Jij bent niet vies van een potje #genieten. Maar goed, we weten allemaal dat deze activiteiten in je eentje een stuk minder leuk zijn dan met z’n tweeën. Voor je het weet prik je samen een vorkje. Sharing is tenslotte caring.
9. Houd van je werk
Ambitieuze mannen zijn sexy. Mannen met geld of macht ook. Voor je vrachtwagen, op de zaak, met het glas geheven op de casual vrijmibo of in je driedelig pak. Als je laat zien dat je succes hebt, volgen de matches vanzelf.
 

En dan nog een laatste tip voor de mannen: reageer als eerst als je beet hebt. De moderne, geëmancipeerde vrouw wil nog steeds ouderwets versierd worden.

TINDER. LOVE. CARE.

 

 

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.