TALKSHOW PUBERBREIN BINNENSTEBUITEN IN 2019

Yvonne Van Sark


Op woensdagmiddag 3 april presenteren Youngworks en Uitgeverij Kosmos een bijzondere talkshow ter gelegenheid van het verschijnen van het Nieuwe Puberbrein Binnenstebuiten (de bestseller over pubers waarvan er sinds 2009 in de eerste editie 85.000 zijn verkocht).

In Pakhuis De Zwijger in Amsterdam gaat huisarts en radiomaker Rob Oudkerk in gesprek over de jongeren van 2019. Zijn pubers de afgelopen jaren veranderd of kijken ouders en docenten inmiddels anders? Aan tafel zit een jonge, goedgebekte tafeldame, terwijl dokter Rob met een scherpe blik het gesprek aangaat met uiteenlopende gasten, waaronder Ninette van Hasselt (Trimbos Instituut), Marcia Goddard (YoungCapital) en Caroline van Ferneij (Politie Amersfoort), Dennis Berkhout (BITS), Barbara Linders (docent en inspirator) en de schrijvers van het boek, Yvonne van Sark en Huub Nelis. Er is muziek van singer/songwriter Kim Nanninga. En natuurlijk gaan we ook in gesprek met jongeren zelf.

Jij kunt erbij zijn! Voor € 25,99 bestel je het boek Het Nieuwe Puberbrein Binnenstebuiten en krijg je als nieuwe lezer een gratis uitnodiging voor dit event. Het boek ligt dan op 3 april voor je klaar in Pakhuis De Zwijger, afrekenen kan ter plekke met iDeal.

Wanneer:               Woensdag 3 april van 14:30 – 17:00 (inloop vanaf 14:30, start programma om 15:00 uur)

Waar:                      Pakhuis De Zwijger in Amsterdam

VOL = VOL. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Disclaimer Back to top