Vacature researcher

VACATURE RESEARCHER

Youngworks


Youngworks is doelgroepexpert. Alles wat we doen gaat over jongeren: van research tot workshop, van trendonderzoek tot campagne. Elke dag stellen we de vraag: “Wat denken jongeren, wat willen ze en wat doen ze?” Wij willen onze klanten inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren. Denk hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, of met betere communicatie met hun doelgroep. Om tot deze verandering te komen, werken onderzoekers intensief samen met strategie en trainers. We zijn per direct op zoek naar een researcher.

Profiel en rol
Voor Youngworks is het cruciaal om continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in jongerencultuur én om deze ontwikkelingen te kunnen duiden op basis van onze bredere kennis van jongeren. We zoeken daarom een analytisch sterke researcher met een goede verbinding met jongerencultuur, die ernaar uitkijkt om nieuwe inzichten en verhalen te delen met onze klanten. In rapporten, sessies, presentaties én via onze blog. De focus in onze methodieken ligt op kwalitatief onderzoek: face-2-face (interviews, groepsgesprekken) en online (communities) in gesprek zijn met jongeren.

Wij werken voor onze klanten in kleine teams, samengesteld uit researchers, trainers en strategen. Daarbij werken we in actieve werkvormen met onze klanten en in co-creatie met jongeren. Als researcher is je rol dan ook tweeledig:
1. Primair werk je op opdrachten voor klanten: als onderdeel van een multidisciplinair team zorg jij voor scherpe inzichten in de leefwereld van jongeren en maak je inzichten en trends relevant voor opdrachtgevers. Hoe beleven jongeren een specifiek thema/ een markt? Raken we aan de drijfveren die we voor ogen hebben en begrijpen jongeren boodschap en (beeld)taal? Zo ontwikkel je samen met het team nieuwe concepten, producten of beleid.
2. Je brengt nieuwe ontwikkelingen en trends in kaart. Hiervoor verdiep je je structureel in de belevingswereld van jongeren, volg je de actualiteit en werk je met jongeren in ons eigen trendteam.  Je deelt deze verhalen actief via verschillende kanalen: in vakbladen, op onze blog en vanaf diverse podia.

De researcher die Youngworks zoekt:
• heeft een afgeronde, universitaire master
• heeft minimaal 3 jaar werkervaring aan bureauzijde op het gebied van onderzoek: voorbereiden en voeren van interviews/groepsgesprekken en schrijven van rapportages.
• is analytisch sterk: kan goed een rode draad ontdekken, koppelen aan bestaande kennis/ kaders en deze scherp verwoorden;
• deelt graag verhalen met de buitenwereld om anderen te inspireren;
• werkt graag samen in multidisciplinaire teams om inzichten te kunnen toepassen;
• heeft een ondernemend karakter.

Wij bieden:
• Een 32 tot 40-urige werkweek.
• Een werkplek met volop mogelijkheden om te leren en te groeien.
• Een leuke werksfeer in een jong en enthousiast team.
• Een werkplek in het centrum van Amsterdam

Interesse?
Stuur ons uiterlijk 30 augustus een motivatiebrief en je cv naar werk@youngworks.nl t.a.v. Suzanne Dölle. Voor meer informatie kun je vanaf 7 augustus bellen met Suzanne op nummer 020 – 419 98 40.

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.