Onze overtuiging


Wat wij, als professionals, organisaties en merken aan jongeren vertellen en meegeven, heeft invloed op hoe zij hun toekomst zien. Op wat ze daarin belangrijk vinden, op wat ze willen bereiken en hoe ze dat proberen waar te maken.

Wij willen jongeren niet alleen begrijpen en beïnvloeden, maar onze klanten ook inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren.

SERIOUS ABOUT YOUNG PEOPLE


We spreken dagelijks met jongeren, en volgen al 20 jaar wat hen bezighoudt, boeit en beweegt. Zo brengen we trends en jongerencultuur in kaart en ontwikkelen we strategieën en concepten. Met als doel een verandering te creëren waarmee merken en organisaties jongeren werkelijk helpen om betere keuzes te maken. Of om hun leven simpelweg leuker te maken.

Aanpak.


In onze aanpak staat de wereld van jongeren centraal. Wij werken graag samen met organisaties en merken die hun houding ten opzichte van jongeren onder de loep durven nemen en openstaan voor werkelijke verandering. Voor deze opdrachtgevers bundelen we onze verschillende expertises: research, strategie en creatie, en inspiratiesessies en workshops.

Fase 1

Mapping

We maken inzichtelijk welke rol je nu speelt in het leven van jongeren. We onderzoeken hoe ze naar jou en je concurrenten kijken, delen onze inzichten over de doelgroep en stellen ambities en voorwaarden vast.

Fase 2

Matching

We bepalen wat je ideale positie is; hoe je wílt dat jongeren je zien. Wat je mogelijkheden en kansen daarbij zijn. We formuleren een strategie die relevant en geloofwaardig is voor de doelgroep én haalbaar is voor je organisatie.

Fase 3

Connecting

Ten slotte gaan we aan de slag om de doelstellingen te bereiken; hoe je daadwerkelijk de verbinding met jongeren tot stand brengt. Of dat nou met een interne verandering, een nieuwe positionering, product of campagne is.

Youngworks zoekt een nieuwe directeur

Per direct // Vacatures

Vacature directeur

Youngworks is een adviesbureau dat organisaties, overheden, bedrijven en onderwijsorganisaties op scherp zet om beter af te stemmen op de behoeften van jongeren. Dat doen we al meer dan 20 jaar en altijd op basis van onderzoek naar jongeren en jongerencultuur.

Youngworks weet wat jongeren beweegt en hoe je ze in beweging krijgt. We helpen organisaties om hun proces, hun product, hun communicatie en hun relatie met jongeren zo te veranderen dat ze meer impact hebben op het leven van jongeren en de maatschappij. We weten hoe we jongeren moeten bereiken en ze laten kiezen voor organisaties en merken die een toegevoegde waarde voor ze hebben. Maar ook hoe we bij jongeren aandacht krijgen voor moeilijke boodschappen. Youngworks anno 2019 heeft 14 medewerkers met expertise op het gebied van strategie, onderzoek en training. Daarnaast werken we met een groot netwerk van verschillende disciplines.

NIEUWE DIRECTEUR

Youngworks is een groot merk en een bureau met een indrukwekkende geschiedenis. In de afgelopen 20 jaar hebben we voor bijna alle sectoren gewerkt, voor vele ministeries onderwijsinstellingen, bedrijven en non-profitorganisaties. Het bureau verwierf mede bekendheid door de boeken van Huub Nelis en Yvonne van Sark (de bestseller ‘Puberbrein Binnenstebuiten’ en hun boeken over motivatie en talentontwikkeling).

Wij zoeken een nieuwe directeur die echt klaar is voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe fase in zijn of haar leven; een energieke leider die enorm zin heeft om vorm te geven aan de nieuwe koers het bureau: een transitie van communicatiebureau naar adviesbureau. 

Profiel:

  • We zoeken een ondernemer (geen manager);
  • Heeft succesvol leidinggegeven aan een bureau (Acquisitie – HR – Finance);
  • Heeft ervaring met commerciële bedrijfsvoering;
  • Heeft affiniteit met social impact | maatschappelijke betrokkenheid;
  • Ambitie om het verschil te maken voor jongeren in Nederland;
  • Ambitie om goed voor het team te zorgen en mensen naar grotere hoogte te brengen;
  • Leider in een transitie van communicatiebureau naar adviesbureau.

De opdracht voor een nieuwe directeur

We hebben een schets gemaakt van het nieuwe Youngworks en de richting bepaald. We geloven dat er nieuw leiderschap nodig is. Iemand die met ervaring van buiten het bedrijf en met energie een duidelijke eigen visie ontwikkelt, zowel zakelijk als inhoudelijk. We verwachten dat deze persoon de ruimte zal pakken, duidelijkheid gaat geven en soms een pittige discussie voert met de oprichters/aandeelhouders.

De samenvatting is: Youngworks anno 2019 is een klein bureau met een grote potentie en een heel stevig merk. Dit bureau zoekt iemand met ervaring, power en visie, van wie de handen gaan jeuken en de ogen gaan glimmen bij het lezen van deze introductie. En het is een introductie, want als jij denkt dat dit misschien wel over jou gaat, maak dan een afspraak met Huub Nelis, de oprichter van Youngworks die zichzelf ten doel heeft gesteld om voor 1 januari 2020 de allerbeste persoon te vinden om het leiderschap van ons bureau op zich te nemen.

Huub Nelis 06-20012115 |    huub@youngworks.nl    | www.youngworks.nl

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.