Meet the Young Bastards

Youngworks


Alles wat we bij YoungWorks doen gaat over jongeren. Om ervoor te zorgen dat we zelf niet achter de feiten aan lopen of vervallen in routines, onderhouden we nauw contact met de jeugd van tegenwoordig. Zij voeden ons met frisse kennis, verbazende insights en hun ongezouten mening. Dat werkt lekker, maar het kan nog wel een tandje harder. Daarom introduceert YoungWorks nu Young Bastards. Young Bastards is een 20 weken durend programma waarbij we een team van 6 vers afgestudeerde creatieven, gaan helpen hun eerste stappen te zetten in een glansrijke carrière. Op onze blog doen zij regelmatig verslag van hun ervaringen.
762400D0-A47B-441B-9384-F4B725B81E77@ywinfra.net
Wij zijn de Young Bastards.
De eerste week (inclusief borrel en kater) zit erop, dus het leek ons een goed moment om onszelf even te introduceren.
YoungWorks zegt merken en organisaties wakker te schudden, maar ook YoungWorks ontkomt er niet aan om vast te roesten in gewoontes. Daarom hebben ze Young Bastards in het leven geroepen. Young Bastards is een trainee-programma van twintig weken voor zes creatieven met zeer diverse achtergronden; van een grof concept tot miniem detail en alles daartussen zit in de gereedschapskist van deze Bastards. Wij moeten ervoor zorgen dat de collega’s van YoungWorks wakker blijven. Dit doen we door kritisch te blijven op alles wat er bij YoungWorks gebeurt en door als creatief team aan de slag te gaan voor klanten.
In de eerste week hebben we kennis mogen maken met collega’s en hebben we onze werkplek op het kantoor ingericht. Uiteraard is het voor ons allemaal even wennen. Het scheelt dat we meteen al een presentatie kregen van Rutger van den Berg over Young Uncovered 2015. Dit is het trendverhaal over de belangrijkste en meest interessante ontwikkelingen binnen de Nederlandse jeugdcultuur. Gisteren gaf Benoit Vancauwenberg een masterclass Strategie en Conceptontwikkeling. Benoit is creatief directeur bij het Brusselse bureau 20something. Hij is twee dagen bij YoungWorks geweest om zijn visie te delen; dit vonden we heel inspirerend. We zijn in elk geval heel benieuwd wat hij voor ons in petto heeft als we een week naar Brussel gaan om op bezoek te gaan bij 20something.
Jullie horen nog van ons!

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.