Jong@Gemeenten

Arbeidsmarktversneller

James Smith


Wil je graag weten wat je kunt doen om jonge ambtenaren te behouden voor je organisatie? Om de unieke bijdrage van jonge collega’s echt tot zijn recht te laten komen? Kom dan naar Arbeidsmarktversneller #3 op 26 november a.s. in Zwolle.
Tijdens de sessie gaan we in op de belangrijkste resultaten van het onderzoek Jong@Gemeenten. Een onderzoek naar de werkbeleving van jonge gemeenteambtenaren, uitgevoerd door Motivaction en Youngworks in opdracht van A&O fonds Gemeenten en FUTUR. Maar liefst 1.944 jonge ambtenaren tot 35 jaar hebben de enquête ingevuld. Na het verwerven van deze kennis en ga je aan de slag met de aanbevelingen uit het rapport. Onze Youngworks experts begeleiden je bij het in kaart brengen van de meest kansrijke en effectieve oplossingen. Ook kijken we hoe je in jouw organisatie het gesprek over de resultaten uit Jong@Gemeenten kunt organiseren.

Geïnteresseerd?
Meld je hier aan!

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.