Jongeren over duurzaamheid

en de verantwoordelijkheid van Nederlandse bedrijven op dat gebied

Youngworks


Door de klimaatspijbelaars is het thema jongeren & duurzaamheid momenteel volop in beeld. Wij zijn oprecht benieuwd hoeveel jongeren donderdag in Den Haag samenkomen. Dat duurzaamheid leeft onder jonge mensen zien we volop.

Onlangs dachten we vanuit Youngworks samen met 25 duurzaam geëngageerde jongeren , in opdracht van vereniging Achmea, een dag na over de verantwoordelijkheid van Nederlandse bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Want volgens de jongeren is het duidelijk; the time is now om in actie te komen en verantwoordelijkheid te nemen!

Aan het eind van de dag vroegen we de deelnemers wat zij bedrijven en organisaties in Nederland willen meegeven over hun verantwoordelijkheid in het redden van onze planeet.

Deze jongeren denken ook graag met jou mee. Nieuwsgierig wat we in beweging kunnen brengen binnen jouw organisatie, in het licht van duurzaamheid? We horen graag van je! Neem contact op met Yvonne van Sark.

 

 

 

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.