X-Travel WhatsApp Challenge

Campagne voor Sundio Group

VRAAG

Jongerenreisorganisatie X-Travel kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak met betrokken reisleiders op locatie die alles doen voor je maximale vakantieplezier. De vraag was: creëer een merkactivatie met een hoog fun-gehalte.

INZICHT

Een groot deel van de vakantiepret begint thuis. Samen met je vrienden besluit je waar je heen gaat, je gaat bikini’s en slippers shoppen, maakt een zomerse playlist en bovenal fantaseer je de hele tijd over alle lol die je samen gaat hebben… En dat deel je natuurlijk allemaal met je vrienden binnen hét medium voor vriendengroepen: WhatsApp.

AANPAK

Om jongeren het plezier van een vakantie met X-Travel te laten ervaren, ontwikkelden we de X-Travel Group Challenge. Een 4-weekse winactie via WhatsApp waarbij 100 teams van 4 vrienden streden om een zomervakantie. X-Travel reisleiders coachen de teams en zetten de challenges uit.

Campagne


Challenges


Weten hoe wij jouw merk kunnen activeren?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.