Seksquiz 50 jaar Rutgers

Powertalk jongerenweetjes voor de koning

Stichting Rutgers, de organisatie die streeft naar gelijke seksuele rechten voor iedereen in Nederland en in de wereld, bestond 50 jaar. Op 2 november 2017 werd de verjaardag gevierd in het bijzijn van onze koning in de Nikolaïkerk te Utrecht.

Vraag

Verras ons publiek en neem ze mee in actuele kennis over jongeren, hun ontwikkeling en online gedrag rond thema’s seks en relaties.

Aanpak

Voor het samenstellen van de quiz gingen we over de onderwerpen in gesprek met jongeren uit ons trendteam. Ook haalden we inzichten en cijfers uit bestaande onderzoeken, waaronder Generation What en uiteraard benutten we de kennis bij Rutgers zelf. We kozen voor een interactieve Quiz waarmee we de aanwezige kennis over jongeren bij het publiek testten.

Impressie.


Meer weten?

Heb jij als organisatie iets te vieren en wil je je publiek op een leuke, inspirerende manier verrassen met kennis over wat jongeren boeit en beweegt? Neem dan contact op met ons op.

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.