Beam Your Dream

Arco Bregman


YoungWorks heeft voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) een nieuwe campagne gelanceerd. Sinds maandag 5 maart kun je naast de maan ook wat anders in de lucht bekijken, namelijk de dromen van toekomstige studenten van het Bachelorcollege van de TU/E. Via de site beamyourdream.nl kun je je droom insturen. Deze wordt dan ’s avonds of ’s nachts op een wolk of gebouw, op verschillende plaatsen in Nederland, geprojecteerd. YoungWorks bedacht deze wervingscampagne van de TU/e om scholieren te enthousiasmeren voor het Bachelor College.

Twee weken lang kunnen middelbare scholieren hun droom op de wolken of gebouwen door heel Nederland geprojecteerd zien. De dromen zijn zowel in echt als via de livestream op de site beamyourdream.nl te bewonderen. Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de eerste geprojecteerde dromen van toekomstige studenten.


Het bedrijfsleven en de maatschappij hebben behoefte aan meer en verschillende typen ingenieurs. Met het Bachelor College beantwoordt de TU/e aan deze vraag. In deze drie jarige bacheloropleiding stellen studenten zelf hun eigen opleiding samen, op basis van hun interessegebieden en ambities. Dit kan in de diepte of juist in de breedte zijn. Ze krijgen zowel technische als niet-technische vakken en ontwikkelen vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven. Daarnaast leren ze technologische kennis te vertalen naar maatschappelijk relevante toepassingen.
Bekijk hier het casefilmpje van Beam Your Dream:

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.