Beeldmerk

Wie de jeugd begrijpt, begrijpt de toekomst


Het jongerenbrein is grillig, maar niet ongrijpbaar. Het jongerenbrein is interessant en fascinerend. Het is snel, veranderlijk, dynamisch. Je hoeft jongeren niks te vertellen. Dan horen ze je misschien wel, maar luisteren doen ze niet. Ons belangrijkste advies in je relatie met jongeren: neem ze serieus. Zoek ze op, stap in hun wereld, ga mee in hun manier van denken. Alleen dan kun je ze begrijpen en bereiken. En met een relevant verhaal, blijken ze verrassend open te staan voor wat hun wereld kan verrijken.

Lees meer

Onze klantenYoungworks - Trends

Jongeren én hun leefwereld zijn veranderlijk. Bij Youngworks houden we de laatste ontwikkelingen binnen jongerencultuur daarom nauwlettend in de gaten. Alleen zo kunnen we onze opdrachtgevers optimaal helpen om zich met jongeren te verbinden. Leer hier over ons Trendteam en lees onze Trendverhalen.

Trendteam Trendverhalen

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.