#5. Influencers uitgelicht: Sanny Zoekt Geluk

Influencers uitgelicht

Youngworks Trendteam


Muzikanten en TV-personalities hebben plaatsgemaakt voor online boegbeelden: influencers zijn de ‘sterren’ van nu. Via social media voorzien zij volgers – of fans – van prikkelende content. Influencers kenmerken zich door een unieke stijl of specifieke visie op uiteenlopende gebieden: sport, beauty, events, kunst etc. Vanuit hun passie vormen zij een inspiratiebron, zorgen zij voor amusement of maken zij een statement. Natuurlijk kennen we Enzo Knol en Kylie Jenner. Maar wie zijn die talloze andere sterren van nu? Ons trendteamlid Ellen wees ons deze maand op: Sanny zoekt geluk.

Wie is Sanny zoekt geluk?
Sanny Verhoeven is een presentatrice die haar eigen Youtube-kanaal is gestart om haar persoonlijke ervaringen op weg naar geluk te delen.

Hoe of waarin inspireert zij jou?
Ik denk dat we allemaal wel op zoek zijn naar geluk en hoe we dit kunnen vormgeven, de een misschien wat actiever dan de ander. Sanny laat op haar kanaal zien hoe zij naar geluk zoekt in de kleine en grotere dingen van het leven. Ik vind het leuk om te zien wat voor inzichten het haar brengt en hoe ik dat kan toepassen in mijn eigen leven. Ze geeft tips voor persoonlijke groei en voor een succesvoller en gezonder leven. Ik denk dat het ook wel heel goed past bij de levensfase van een jongere, die zijn of haar eigen leven nog heel erg aan het vormgeven is. Daarnaast heeft ze altijd mooie foto’s op haar Instagram.

Wat is jouw top 3 van beelden/ filmpjes van haar? Welke wil je delen met wie haar niet kent?
Ik heb twee filmpjes van wat langer geleden gekozen omdat Sanny’s laatste video’s wat meer in het teken staan van haar zwangerschap.

  1. In dit filmpje geeft Sanny tips om positiever in het leven te staan. Ze vertelt dat ze vroeger ook niet per se een heel positief persoon was en dat positief zijn echt een keuze en eigenschap is die je kunt trainen.
  2. In 2015 volgde Sanny een ‘Helweek’. Helweek is een boek van Erik Bertrand Larssen, waarin hij een methode beschrijft om je leven in een week te resetten. Dit doe je o.a. door een erg strak schema aan te houden van vroeg opstaan en vroeg naar bed, iedere dag sporten en reflecteren. Sanny vlogt deze week over haar ervaringen.
  3. Naast tips over gelukkiger leven vlogt Sanny ook over haar eigen leven. In deze video kondigt ze haar zwangerschap aan bij haar familie en vrienden. Leuk om de blijheid en verbazing in hun reacties te zien.

En wat vind je soms misschien wel een beetje irritant aan diegene?
Sommige uitspraken zijn niet helemaal mijn stijl, zoals ‘happy de peppie’

Welke invloed heeft zij, volgens jou, op de Nederlandse jongerencultuur?
Voor jongeren die graag bewuster willen leven en gelukkiger in het leven willen staan, kan Sanny een inspiratiebron zijn. Ook omdat ze altijd vrolijke en gekleurde foto’s online zet die heel veel positiviteit laten zien. Om me heen zie ik dat best wel veel jongeren op zoek zijn om te ontdekken waar ze blij van worden en zich graag willen bezighouden met thema’s als zelfontplooiing en een gezond en gelukkig leven.

Waar kunnen we haar volgen?
Youtubekanaal: Sanne Verhoeven
Instagram: @sannyzoektgeluk
Website: sannyzoektgeluk.nl 

Disclaimer Back to top

Youngworks.nl maakt gebruik van cookies:

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.