Twee nieuwe aanwinsten voor het Trendteam!

Afgelopen donderdag 26 april vond voor de tweede keer de finale van Hollands Next Top Deskresearcher plaats. Vijf International Lifestyle Studies-studenten van de Fontys Hogeschool in Eindhoven reisden af naar onze hoofdstad om hun trends en signalen te presenteren. Het niveau lag erg hoog, maar uiteindelijk selecteerde de driekoppige jury twee studenten die een felbegeerd plekje in het Trendteam kregen.

Eerder kon je al kennismaken met de finalisten van het ‘tweede seizoen’ van Hollands Next Top Deskresearcher. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver en presenteerden de studenten per persoon twee signalen die op dit moment spelen in de jongerenwereld. Ze hadden duidelijk hun best gedaan. Naast dat ze heel concrete signalen hadden gevonden, konden ze deze ook koppelen aan grotere trendverhalen zoals keuzestress, carrièrekids en infobesitas. De signalen waren vernieuwend en ook de presentaties zagen er uit om door een ringetje te halen. De jury, bestaande uit Bas Delmee, Maxime Rooijmans en  Marnienke van der Maal, had er dan ook een grote kluif aan om de beste student te selecteren voor het Trendteam. Uiteindelijk konden we maar liefst twee studenten blij maken met een plekje in het gevierde team. Gefeliciteerd Jolijn en Anne!

De komende tijd zullen de signalen van deze winnaressen onder eervolle vermelding op de blog verschijnen. Daarnaast zullen ze vanaf nu meedraaien in het Trendteam dat ons elke maand voorziet van nieuwe signalen uit de jongerenwereld.

Delen via social of mail.
Close

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang net als meer dan 6.000 anderen maandelijks jongerentrends, inspiratie en nieuw werk in je mailbox.