TRAINEE / STAGIAIR GEZOCHT: WORKSHOP-ONTWIKKELAAR / TRAINER

Youngworks is doelgroep-expert. Alles wat we doen gaat over jongeren: van research tot workshop, van trendonderzoek tot campagne. Elke dag stellen we de vraag: “Wat denken jongeren, wat willen ze en wat doen ze?”

Wij hebben in de periode september 2018 t/m januari 2019 plaats voor een enthousiaste stagiair of trainee (m/v) die onze trainers gaat ondersteunen. Voel je ook aangesproken als je de overstap wil maken vanuit een andere achtergrond naar het trainersvak of na deze periode aan een trainersopleiding begint.

WERKZAAMHEDEN
Je ondersteunt collega’s bij de inhoudelijke voorbereiding van workshops en trainingen. Je doet deskresearch om te verwerken in de trainingen, je verzorgt hand-outs, je denkt mee waar nodig op creatief vlak (het bedenken van werkvormen etc.) en je werkt natuurlijk mee tijdens de workshops en trainingen zelf. Die gaan bijvoorbeeld over jongerencultuur, jongerencommunicatie, het puberbrein, motivatie, mediawijsheid, jongeren op de arbeidsmarkt en aanverwante thema’s. We verzorgen onze trainingen en workshops voor een breed scala aan organisaties, scholen en doelgroepen. Je maakt onderdeel uit van een jong, hecht en enthousiast team op een mooie werkplek in het centrum van Amsterdam.

HOE ZIET JE DAG ERUIT?
De ene dag denk je mee over een workshop of training op maat en zetten we doelen om in werkvormen. De andere dag ben je met een van de trainers op pad om mee te kijken en mee te helpen. Soms help je ons met het rapporteren van de uitkomsten van een co-creatiesessie of een andere bijeenkomst. Ook nemen we je graag mee naar opdrachtgevers, zodat je het hele proces van aanvraag tot uitvoer kan ervaren. Ook zijn we altijd bezig met het uitwerken van nieuwe producten over uiteenlopende onderwerpen, ook daar kunnen we altijd een frisse blik bij gebruiken. Verder passen we de werkzaamheden aan aan jouw leerdoelen, voor zover dat mogelijk is, en helpen we je graag jezelf uit te dagen en nieuwsgierig te blijven.

VERDERE EISEN EN WENSEN

  • Je volgt (of hebt afgerond) een relevante HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Toegepaste Psychologie, Sociale Psychologie, Communicatie, of je begint in februari 2018 aan de Mastertrack Training & Development aan de UvA of een andere trainersopleiding etc.)  OF je kunt motiveren waarom jij de overstap wilt maken naar het trainersvak, vanuit eerdere ervaring die je hebt opgedaan.
  • Je hebt een passie voor jongeren en communicatie.
  • Je vindt online makkelijk de weg in de jongerencultuur.
  • Je kunt insights uit jongerencultuur vertalen naar bruikbare ideeën voor onze trainers.
  • Je bent bij voorkeur bekend met Keynote en je hebt interesse in multimediale communicatie (tekst en beeld).
  • Je bent nieuwsgierig en energiek.
  • Je bent initiatiefrijk en in staat om zelfstandig te werken.
  • Je kunt minimaal 4 maanden bij ons blijven en bent tenminste 3, maar liefst 4 dagen per week beschikbaar.
  • We bieden een vergoeding van €500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime beschikbaarheid. Dit houdt dus in dat je bij een inzet van 4 dagen €400,- vergoeding ontvangt.

INTERESSE?
Stuur een korte motivatie en je cv naar miek@youngworks.nl t.a.v. Miek Crouzen, vóór vrijdag 10 augustus 2018. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 14 en 15 augustus.

Delen via social of mail.
Close

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang net als meer dan 6.000 anderen maandelijks jongerentrends, inspiratie en nieuw werk in je mailbox.