Vrijzinnige vrouwen

Update

Tata Steel: YoungWorks

Tata Steel – het vroegere Corus – koos voor YoungWorks bij de ontwikkeling van een nieuw concept voor de werving van leerlingen van het Tata Steel Training Centre in IJmuiden. Het concept dient als vertrekpunt voor de communicatiemiddelen die bij de werving ingezet zullen worden, zowel in offline als online media. In augustus neemt Tata Steel de nieuwe middelen in gebruik.

Het Tata Steel Training Centre leidt VMBO-leerlingen op tot procesoperator, onderhoudsmonteur elektrotechniek en onderhoudsmonteur werktuigbouw. Het betreft opleidingen met een landelijk erkend vakdiploma, op MBO 3- en 4-niveau.

Tata Steel in IJmuiden is onderdeel van de Europese activiteiten van Tata Steel (voorheen Corus). Deze vormen gezamenlijk de op één na grootste staalproducent in Europa. Met de belangrijkste productiecentra in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland levert het bedrijf staal en aanverwante diensten aan de bouw, de automobiel- en de verpakkingsindustrie, de staalverwerkende industrie en andere veeleisende markten in de hele wereld.

Bij Tata Steel in IJmuiden werken 9.000 mensen. Zij produceren en leveren jaarlijks meer dan 7 miljoen ton hoogwaardig en bekleed staal in de vorm van rollen, met daarbij ook ontwerp-, technologie- en consultancyservices. Het bedrijfsterrein is 750 hectare groot en ligt direct aan de Noordzee in de gemeenten Heemskerk, Beverwijk en Velsen.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Arco Bregman 020-419 98 40 / arco@youngworks.nl of Erik de Mink Communications & Public Affairs Tata Steel, 0251 – 491853/ erik.de-mink@tatasteel.com


Delen via social of mail.
Close

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang net als meer dan 6.000 anderen maandelijks jongerentrends, inspiratie en nieuw werk in je mailbox.