YOUNGWORKS ZOEKT SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Jouw kracht is dat je analytisch sterk bent, mediagedrag van jongeren goed begrijpt en op de hoogte bent van de laatste digital/social trends. Daarmee kun je de juiste campagnes opzetten, monitoren en optimaliseren. Je geeft je advies niet af in een rapportje, maar discussieert over de inzet, betekenis en resultaten in ons team en natuurlijk met onze klanten. Uiteraard weet jij welke video/ad je waar, wanneer en aan wie moet tonen. Maar misschien ben je ook wel toe aan meer ruimte en vrijheid voor groei. Dan ben jij misschien wel onze nieuwe social media specialist.

Functie social media specialist
Je bent verantwoordelijk voor de mediastrategie en uitvoering van social media campagnes.

De functie:

 • je weet alles van social advertising tools;
 • je monitort, analyseert en optimaliseert campagnes in social media;
 • je schrijft strategieën voor social kanalen (Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat);
 • je werkt nauw samen met creatie en projectmanagement;
 • je bent betrokken bij de ontwikkeling van digitale/social concepten;
 • je bent continu op de hoogte van de laatste trends op het gebied van digital/social media en vindt het leuk deze te delen met collega’s en klanten.

Over jou:

 • je bent enthousiast, proactief, een teamspeler en gedreven in je vak;
 • je hebt +/- 2 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en wilt doorgroeien in een zelfstandige rol met meer verantwoordelijkheid;
 • je hebt kennis van WordPress CMS, Google Analytics en Facebook Insights;
 • je kunt ingewikkelde resultaten helder en duidelijk presenteren;
 • werkervaring bij een digital-media bureau is een pré.

Youngworks. Jongerencommunicatie en marketing
Hoe kom je als merk of organisatie in het hoofd en het hart van jongeren? Door ze eenvoudig gezegd; serieus te nemen. En daar moet je naar ons idee ook heel serieus aan werken. Dat begint met je werkelijk verdiepen in jongeren.

Dat doen we bij Youngworks. We staan elke dag in contact met jongeren en onderzoeken wat ze bezighoudt, boeit en beweegt. Zo brengen we trends en jongerencultuur in kaart en ontwikkelen we strategieën en concepten waarmee we mensen en merken met jongeren verbinden.

Wij zijn een team met 22 verschillende talenten, maar met één gezamenlijke drive: alles wat jongeren bezighoudt, boeit en beweegt. Onze researchers, trendspecialisten, trainers, creatieven en projectmanagers werken dagelijks met elkaar aan de meest uiteenlopende opdrachten.

Interesse of meer info?
Voor vragen of interesse neem je contact op met AMACOM Recruitment – het bureau dat onze sollicitaties behandeld. Stuur je gegevens (cv en motivatie) daarom naar diana@amacom.nl of bel Diana op 0346-251562.

Delen via social of mail.
Close

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang net als meer dan 6.000 anderen maandelijks jongerentrends, inspiratie en nieuw werk in je mailbox.