>

Puberbrein binnenstebuiten

WAT BEWEEGT JONGEREN VAN 10 TOT 25 JAAR?
 
Jongeren krijgen steeds meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Maar hun brein is pas rond hun 25e volgroeid.

Het boek Puberbrein Binnenstebuiten maakt inzichtelijk hoe jongeren zich tussen hun 10e en 25e ontwikkelen en toont aan waarom ze juist dán vragen om duidelijke grenzen en goede begeleiding.

Praktische adviezen
Yvonne van Sark en Huub Nelis vertalen deze inzichten naar terreinen als opvoeding, onderwijs, arbeidsmarkt en marketing en geven veel praktijkvoorbeelden en praktische adviezen hoe volwassenen beter met jongeren kunnen omgaan. Ouders, docenten, marketeers, werkgevers en beleidsmakers; na lezing van dit boek kijk je voorgoed anders naar die slungelige, giebelende, roekeloze en dynamische jongeren. En weet je meer over onderwerpen als risicogedrag, infobesitas en keuzeprocessen.

Herziene uitgave
Het boek is inmiddels al ruim 50.000 keer over de toonbank gegaan. Reden genoeg om een geheel hernieuwde editie uit te brengen. In deze compleet herziene midprice-uitgave vind je dan ook de nieuwste feiten, cijfers en voorbeelden.
 

KOOP HET BOEK

INSPIRATIESESSIE

De belangrijkste inzichten in het thema en concrete tips voor de dagelijkse praktijk, toegespitst op docenten, ouders, trainers/coaches, voorlichters of werkgevers.


WORKSHOP

Inspiratiesessie met interactieve sessie voor verdere verdieping en opdrachten aan de hand van cases.


INCOMPANY SESSIES OP MAAT

Geinteresseerd in een sessie op maat? We denken graag mee over een aanbod op maat voor uw organisatie.

In Young Uncovered laten we je kennis maken met de huidige mentaliteit van jongeren. Wat doen jongeren, wat denken ze en wat willen ze?

Lees verder