De nieuwe generatie op de werkvloer

Whitepaper over binden en boeien van millennials op de werkvloer

Op de arbeidsmarkt stroomt momenteel een nieuwe generatie werknemers in – de millennials – over wie je veel grote statements hoort en leest. Ze zouden ambitieus zijn, hard willen groeien en disruptief denken. Maar ze zijn óók eigenwijs en snel ergens op uitgekeken. En verder nemen ze regelmatig te veel hooi op hun vork, om vervolgens in een burn-out te belanden. Ga er maar aan staan als werkgever!

In hoeverre kloppen deze grote uitspraken, en is er echt sprake van een andere mentaliteit bij de jongste generatie werknemers tegenover werk? Youngworks schreef een whitepaper over jonge starters (18 – 28 jaar) op de werkvloer, waarin we handvatten geven voor goed en aantrekkelijk werkgeverschap anno 2018. Wat moet je als werkgever weten over millennials om ze goed te begrijpen, begeleiden en stimuleren? Hoe kun je kortom een goede werkgever zijn voor je jonge werknemers?

Hieronder kun je de whitepaper over millennials op de werkvloer aanvragen. Vul je gegevens in en je ontvangt vrijblijvend en kosteloos onze whitepaper. Door de download ga je ermee akkoord dat wij jij in de toekomst mogen benaderen.

Je gegevens zijn bij ons in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan.

19 september organiseren we een workshopdag over dit onderwerp. Ga in gesprek met andere werkgevers én natuurlijk millennials zelf over de uitdaging om jonge werknemers te binden en boeien. Klik hier voor meer info. 

Download
Close

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang net als meer dan 6.000 anderen maandelijks jongerentrends, inspiratie en nieuw werk in je mailbox.