Interactieve sessie bij jaarcongres Vereniging Hogescholen

Youngworks verzorgde op donderdag 6 april jl. de kick-off van het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen. James Smith nam het publiek mee in een interactieve sessie, waarbij vooral de stem van de studenten zelf aan bod kwam, door middel van filmopnames die we op maat gemaakt hebben.

YoungWorks: Hoger onderwijs door de ogen van studenten

We zijn begonnen! 'De o van hbo. Leren door ontwikkelen', het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Kan je er niet bij zijn? Volg dan hier de livestream van het plenaire ochtendprogramma. Met van 10.00 tot 11.00 uur Youngworks met filmpjes en interviews, en de toespraak van Thom de Graaf, voorzitter van de Vereniging Hogescholen.

Geplaatst door Vereniging Hogescholen op donderdag 6 april 2017

De presentatie en filmfragmenten werden afgewisseld met het voorleggen van een aantal dilemma’s die zorgden voor interactie met het publiek. Mensen konden stemmen, waarop de dagvoorzitter enkele reacties ophaalde uit het publiek. Onze bijdrage werd zeer goed ontvangen, omdat we studenten aan het woord lieten die ongezouten hun mening gaven over het hoger beroepsonderwijs.

Hier nog een paar reacties over onze sessie:

 

Delen via social of mail.
Close

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang net als meer dan 6.000 anderen maandelijks jongerentrends, inspiratie en nieuw werk in je mailbox.